25 вересня у HUB4.0 відбулася зустріч з Героями проекту “Гори добра”: Денисом Ткалічем, Сергієм Яременко, Тімуром Бондарєвим і Ярославом Горбушко. Хлопці поділилися враженнями зі своєї семиденної пригоди у Альпах та багатьма цікавими лайфхаками.

Вашій увазі – невеличке резюме із зустрічі:

  1. Незвааючи на досить високий стартовий внесок 1500 євро з команди (двоє людей) – рівень організації старту повністю окуповує ці кошти. Класний стартовий пакет, чудові пункти харчування на трасі та паста-паті в кінці кожного з днів, відсутність проблем з трансфером, можливість протестувати кросівки Salomon, годинник Suunto, зони масажу на фініші…Фактично з моменту, коли учасника зустрічають з потяга в місті початку багатоденки і до кінця гонки – це повний all-inclusive. Тільки замість сидіти на барі біля басейну – треба пробігати щодня 30-40км горами 🙂
    1. Трансальп – це можливість за 7 днів побувати у трьох країнах – Німеччині, Австрії, Італіі. А наступного року – навіть у чотирьох + Швейцарія. Маршрут гонки щороку трохи змінюють і тому сюди охоче повертаються учасники попередніх забігів.
    2. Ключовим моментом для того аби фінішувати на Трансальпі – є правильний розрахунок сил. Ті команди, які в перші дні викладалися на повну до кінця багатоденки – вже не могли боротися за п’єдистал тільки тому, що перевиснажилися або ж хтось з атлетів зазнав травм.
    3. Дуже важливо перш ніж реєструватися на Трансальп – знайти собі напарника з приблизно рівним рівнем тренованості. А після реєстрації – важливо якомога більше тренуватися разом. Чимало команд мали проблеми через те, що рівні атлетів суттєво різнилися – і хтось надто відставав. Це суттєво адже фініш команди зараховується тільки якщо відстань між членами команди – не більше 2 хвилин!
    4. Під час гонки – можна зустріти чимало відомих трейлранерів. Не тільки серед учасників, а й серед волонтерів. невимушена атмосфера та можливість поспілкуватися навіть з ТОП-атлетами – це одна із візитівок Трансальпу.
    5. На фініші кожного дня – можна взяти охолоджене безалкогольне пиво. Якщо ж ви полюбляєте звичайне, алкогольне – треба просто попросити волонтерів – таке пиво теж є 🙂

    Швидкий фініш – дає можливість у зоні масажу від BlackRoll – cкористатися роллом із бустером, який значно більше допомагає розслабленню м’язів.Повну версію статті читайте на ГориДобра тут.


    Проект “Гори добра” благодійний. На кожен кілометр маршруту Герої проекту хочуть зібрати по 1000 грн, які будуть направлені в фонд «Таблеточки» або «Повернись живим» (на вибір).

    Докладніше про благодійні проекти читайте у статтях:

    Місце, де онкохворим дітям дарують надію: для кого саме ми збираємо гроші

    Тепловізори – це врятовані “очі” та врятовані життя!

    Станом на сьогодні до Фонду “Таблєточки” – зібрано 41 000 грн. із потрібних 115 000 грн, які підуть на закупівлю ліків онкохворим дітям.

    Будемо вдячні усім, хто ще приєднається та допоможе назбирати необхідну суму!

    Кожен з нас — має можливість зробити Гори добра трохи вищими. Вже сьогодні.


0 коментарів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *