Чому ми любимо гори? Напевно тому – що вони є 🙂 У горах знову можна відчути красу і велич природи. Тут, на засніжених вершинах – ми стаємо трохи ближчими до зірок. Мандруючи кам’янистими схилами – отримуємо сили мріяти і долати перешкоди. А ще, вчимося цінувати дружбу та життя…

Так трапилося, що я саме повернувся з Карпат, коли Паша Уваров із редакції НогиБоги розповів про проект “Гори добра та запропонував приєднатися та допомагати його висвітлювати.

Ідея проекту дуже проста:

з 2 по 8 вересня в рамках багатоденного ультратрейлу GORE-TEX Transalpine-Run чотири герої проекту подолають 255 км високогір’ями Альп. Кожен кілометр маршруту «коштує» 1 000 грн, які будуть направлені в фонд «Таблеточки» або «Повернись живим» (на вибір).

На що саме підуть кошти:

— в рамках благодійної кампанії «Таблеточки»: 115 000 грн. на закупівлю ліків для відділення онкогематології Рівненської обласної дитячої лікарні, де проходять лікування 20 дітей. Ці кошти не покриваються за рахунок держбюджету.

— для «Повернись живим»: 140 000 грн. щоб купити по одному тепловізору останнього покоління Pulsar Helion для 2 та 3 батальйонів 28 бригади на передовій. Це – очі воїнів та врятовані життя.

Власне, для того аби висвітлювати хід проекту та заохотити підтримувати хлопців буде працювати мікро-медіа “Гори добра“, у якому розповідатиметься як про фінальний етап підготовки до челленджу, так і про здоровий образ життя загалом.

І ось тут я зрозумів три речі. Моя літня відпустка буде не такою, як я її собі уявляв 🙂 Через тексти, через спілкування – матиму можливість розказати про гори, про непростий челендж та відчайдухів, які на нього зголосилися. А найголовніше – зможу допомогти врятувати людські життя…

Я не вагався 🙂

Це буде захоплююча мандрівка! Тож запрошую пробігтися-пройтися кам’янистими Альпійськими стежками разом з героями проекту, тим паче, компанія там підібралася на славу!Геодезисти стверджують, що Еверест, найвища вершина світу – щороку “росте” на 4мм. Я знаю, що і “Гори добра” – теж будуть зростати. Як швидко та високо – залежить від кожного з нас.

Наша подорож розпочинається. У медіа Гори добра ви зможете слідкувати за тим як йде збір коштів та усіма новинами. Приєднуйтеся 😉

Категорії: Uncategorized

0 коментарів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *